dilluns, 7 de maig del 2012

Comunicat arran de l’atac neonazi a la “Peter-Weiss-Haus” (Rostock, Alemanya)

Des de Maulets, el jovent independentista i revolucionari, volem condemnar rotundament l’atac neonazi que va sofrir la “Peter-Weiss-Haus” el passat 4 de maig. L’atac va consistir en el llançament de diverses ampolles d’àcid butíric a l’interior de l’edifici. Nombroses persones, entre les quals es trobaven vint nens que en aquell moment participaven en una de les activitats del centre, van haver de ser desallotjades.
La “Peter-Weiss-Haus” és un centre cultural i educatiu situat a la ciutat alemanya de Rostock que, gràcies al treball voluntari de desenes de veïns i associacions, està sent rehabilitat. Hi treballen nombrosos col·lectius, entre els quals es troba Soziale Bildung, amb qui membres de Maulets i del Casal Popular Panxampla van iniciar un intercanvi el passat mes d’agost.
També el projecte cultural internacional i residencial IKUWO, situat a la ciutat alemanya de Greisfwald, ha rebut un atac de les mateixes característiques en els últims dies.
Volem mostrar la nostra solidaritat i el nostre suport a tots els col·lectius i persones afectats per aquests atacs, i recordar que continuarem la lluita antifeixista al carrer i allà on siga necessari.

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!