divendres, 6 d’abril del 2012

Llibertat empresonats 29-M

 Des de l'Assemblea de Maulets de les Terres de l'Ebre volem transmetre el nostre suport i la nostra solidaritat amb els 4 empresonats arran de la vaga del 29 de març i n'exigim la immediata alliberació.
També volem denunciar la violència que imposa el sistema capitalista, i que afloreix amb la màxima cruesa en temps de crisi. L'exclusió social que pateixen molts ciutadans a causa de l'atur, -que afecta la meitat dels jóvens-, els desnonaments, la manca de representació de la ciutadania en els organismes de poder... són mostres d'aquesta violència sistemàtica.
Arran de les accions directes de l'última vaga contra els bancs, culpables de la crisis, i multinacionals, que pressionen els governs per dismunuïr els drets laborals i augmentar les plusvàlues, l'estat ha accelerat els mecanismes repressors, com demostren les 79 detencions, els 4 empresonaments i les estratègies policials de l'ús de bales de goma i gasos lacrimògens, que van provocar centenars de ferits.
Es vol criminalitzar els moviments socials, amb una campanya mediàtica difamatòria sense precedents, i d'aquesta manera quartar encara més les llibertats. L'objectiu: sumir els Països Catalans en un estat policial i reprimir les legítimes mostres de rebuig a les polítiques antisocials dels governs.
La nostra reacció davant tot això no ha de ser cap altra que continuar en la nostra tasca de denúncia del model actual i en la construcció d'una alternativa basada en la justícia social del nostre poble.

No podran amb nosaltres. Contra la seua repressió, més acció!
 

Maulets Terres de l'Ebre, abril de 2012.