diumenge, 25 de desembre del 2011

No donéssem un ús sexista a les joguines!


Avui 24 de desembre, vespra de Nadal, aprofitant que molta gent estava fent les últimes compres, Maulets, el jovent independentista i revolucionari de les Terres de l'Ebre, hem sortit al carrer per fomentar l'ús no sexista de les joguines.

L'acció de denúncia ha consistit en el repartiment d'uns tríptics informatius, que parlen del consumisme abusiu que es fa en estes festes i reflexionen sobre com afecten en la construcció del gènere dels infants els regals que els fem.
Per ambientar l'acte, celebrat a la Plaça de l'Àngel de Tortosa, s'ha penjat una pancarta amb el lema “No donéssem un ús sexista a les joguines” i s'ha instal·lat un plafó on figuraven varies joguines. Per altra banda, s'ha interactuat amb els vianants, invitant-los a qüestionar-se el paper dels joguets en el dia a dia dels xiquets i xiquetes, així com en el seu comportament d'adults.

Des de Maulets apostem per l'educació no sexista, i per la construcció d'una societat sense diferències ni discriminacions per raons de gènere. És per estos motius que defensem una educació igualitària.



Per Nadal regala cultura!