dimarts, 13 de desembre del 2011

Per la unitat de la llengua, tots a Castelló.

Este cap de setmana es comemora a Castelló el 79è aniversari de les Normes de Castelló, que van ser signades al 1932 per les més importants institucions culturals del País Valencià, i que són una adaptació a les particularitats valencianes de les normes de Pompeu Fabra. Enguany la commemoració està organitzada per la plataforma unitària "Castelló per la Llengua" que aglutina un ampli ventall de partits i organitzacions, entre les quals hi ha Maulets.
Els actes ja s'han iniciat amb un cicle de conferències. Aquest divendres 16 de desembre el grup mític valencià Al Tall oferirà un concert al Paranimf de la Universitat Jaume I. El dia més important serà el dissabte, amb la manifestació i el concert d'Eina i Pirat's Sound Sistema.
Des de l'assemblea de Maulets de les Terres de l'Ebre donem suport a tots els actes i propostes que donen suport a la nostra llengua. Tanmateix volem animar a tots els ebrencs a desplaçar-se al territori veí de La Plana per participar en totes les activitats i sobretot en la manifestació de dissabte que començarà a les 6 de la tarda.