divendres, 2 de desembre del 2011

Artur Mas, no ets benvingut.

El president de la Generalitat, Artur Mas, farà dissabte dia 3 de desembre, una visita territorial a les Terres de l’Ebre que el portarà a diferents pobles de la zona.
La visita començarà a les 10 hores al Perelló, continuarà a les 12 hores al Museu de les Terres de l’Ebre i al Centre de Tecnificació Esportiva d’Amposta, i acabarà a la tarda a la Terra Alta, concretament a Vilalba dels Arcs i més tard a La Fatarella.
Des de l’Assemblea de Maulets de les Terres de l’Ebre rebutgem totalment aquesta visita del Molt poc Honorable President, que amb la seua política de retallades indiscriminades està destruint el sistema social públic, i amb el seu afany privatitzador està venent el país i hipotecant el futur de milers de persones que d’aquesta manera estaran a mercè de corporacions privades que només vetlaran pel seu benefici empresarial.
Per altra banda, volem recordar que les retallades a sanitat han afectat especialment les Terres de l’Ebre, ja que molts pobles s’han quedat sense consultori mèdic i servei d’urgències, la qual cosa és una renuncia al model de proximitat geogràfica que el nostre territori necessita. A més a més, l’Hospital Verge de la Cinta ha vist reduïda la seua activitat de manera escandalosa. El tancament de 2 quiròfans i la desaparició de 80 llits farà augmentar llistes d’espera i empitjorarà el servei, encara que el govern diga el contrari.
Per això invitem a tothom a fer visible, durant la vista d’Artur Mas, el malestar que provoquen les polítiques del govern. La crisi és fruit d’un sistema d’explotació i especulació injust que fa molts anys que denunciem, i no hem de pagar la situació creada, hipotecant els serveis bàsics i els nostres llocs de treball.