dissabte, 31 de juliol del 2010

Ja és al carrer el número 4 de l'escuranda!


Encetem l'estiu amb un número especial de l'escuranda que pretén completar estos mesos de calor i festes majors amb una visió crítica del nostre entorn. El quart número d'este projecte ampostí de comunicació popular conté textos com un reportatge sobre les polèmiques que ha suscitat la participació ciutadana a Internet des de l'aparició de la Xarxa al nostre poble o una entrevista al president de l'Associació de Gitanos de les Terres de l'Ebre, entre molts altres articles i notícies.

Presentem també una nova iniciativa de participació ciutadana, el I Concurs de Carrers en Mal Estat d'Amposta. Pots participar-hi des d'ara mateix fins al 31 de setembre, i provar sort amb el pernil que sortegem. Finalment, i també com a novetat del número, engeguem un servei de subscripcions a la publicació perquè t'arribe puntualment l'escuranda a casa i no et pergues cap número.

Com ja saps, pots trobar l'escuranda repartida arreu dels comerços d'Amposta, i també pots descarregar-la gratuïtament des d'aquí.

I com sempre, t'animem a participar del projecte enviant-nos propostes d'articles, correccions, crítiques o simplement donant-nos suport moral o econòmic: l'escuranda només és possible si la fem entre tots!

Consell de Redacció de l'escuranda
www.escuranda.cat
contacte@escuranda.cat