dimecres, 25 d’abril del 2007

el cinisme del civisme... notícies

L'Ordenança del civisme de Tortosa ja té data d'aprovació, el 7 de maig.

Les persones que tinguen interès per preparar activitats relacionades en este tema que es posen en contacte a través de l'adreça: baixebre@maulets.org. Divendres vinent hi haurà una assemblea per a tractar l'Ordenança del civisme i les problemàtiques que generarà.

Comunicat de l'Assemblea de Maulets
Hi trobareu la crítica que va fer-ne l'Assemblea de Maulets de Tortosa, properament hi haurà activitats per respondre a este nou intent per part de l'ajuntament de controlar el carrer, privatitzar-lo i netejar-lo de tot allò que els molesta: moviments socials que l'utilitzen per a difondre les seues idees (pancartes, cartells, fulls..), xiquets i xiquetes que els molesten (multes per jugar en espais públics), joves que utilitzen el carrer com a espai d'oci obert i participatiu (multes per beure alcohol al carrer), gent sense sostre que volen invisibilitzar (multes a la mendicitat)...

Suposem que durant les eleccions els partits podran utilitzar el carrer com voldran: penjar pancartes, cartells on vulguen, posar enganxines on vulguen, repartir els papers que vulguen i això evidentment no serà incivisme: quin cinisme!

Seguirem buscant informació sobre este tema i esperem que entre totes i tots tombem l'ordenança del cinisme!
el carrer és de tothom!


Enllaços a diferents notícies aparegudes a El Punt:
L'ordenança de civisme de Tortosa provoca divisió d'opinions quinze dies abans de ser aprovada (21 d'abril)
La nova ordenança de civisme de Tortosa entraria en vigor al setembre (20 d'abril)
Maulets s'oposarà a la nova ordenança del civisme (11 d'abril)
Tortosa preveu sancionar les actituds incíviques abans de les eleccions (4 de gener)