dimarts, 25 de març del 2008

L'Assemblea de Maulets d'Amposta mostra el seu rebuig al pla de creació d'un pàrquing soterrat sota el parc municipal

El passat dissabte 22 de març l’assemblea de Maulets d’Amposta va penjar una pancarta al parc municipal per tal de mostrar el seu rebuig al projecte urbanístic de l’Ajuntament d’Amposta.
L’Ajuntament pretén destruir el parc per crear un aparcament subterrani. Això faria que tots els habitants d’Amposta perguéssem un dels espais més emblemàtics de la ciutat, així com un dels únics espais verds que tenim i un punt de trobada i socialització de la gent jove.
El projecte de l'aparcament soterrat no és cap fet aïllat. És una conseqüència més de la política urbanística totalment descontrolada que patim a Amposta, així com una mostra de fins a quin punt l'Ajuntament es preocupa més per construir i omplir-se les butxaques que del benestar dels propis ciutadans.
Per una altra banda, alguns partits polítics han aprofitat el descontent popular que este pla ha generat per moure peça, aprofitant el rebombori i rebuig que ha portat el pla per intentar guanyar en vots i en imatge.
Davant esta situació, l'assemblea de Maulets d'Amposta denunciem el projecte urbanístic de l'Ajuntament, així com la hipocresia de tots els partits, moguts per interessos electorals ans que per ideals o pel benestar del poble, i animem a tota la ciutadania d'Amposta a participar i implicar-se les convocatòries en defensa del parc que es celebraran properament.
Les arrels no naixen del ciment!
Per un poble més verd, no al pàrquing soterrat!
Assemblea de Maulets d'Amposta
+ino:
montsia@maulets.org