dilluns, 18 de maig del 2009

Prou censura! CiU cacics!


Avui dimecres 13 de maig, dos dies abans de la xarrada sobre el Pla Bolonya que l'assemblea de Maulets del Montsià i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans hem organitzat, l'Ajuntament d'Amposta ha comunicat que ens denega el permís, concedit fa més d'un mes, per fer la xarrada a la biblioteca. Maulets i el SEPC entenem este fet com una evidència més de la política caciquista de l'Ajuntament. Recordem que des del naixement de l'assemblea de Maulets del Montsià, ara fa més d'un any, l'única resposta per part de l'Ajuntament ha estat la repressió: amenaces personals a membres de l'assemblea i familiars, multes, identificacions policials, mentides, difamacions i prohibició d'ús d'espais públics com el Casal d'Amposta o, ara, la Biblioteca Comarcal.

Tot plegat per silenciar tota veu crítica a les polítiques municipals mentre s'omple la boca parlant de participació juvenil i ciutadana.

Maulets i el SEPC anunciem, però, que la xarrada es farà igual i mantenim la convocatòria: divendres, a les 19:30h, a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, xerrada: el perquè del No a Bolonya, a càrrec d'Eudald Calvo Català, estudiant de la UAB expulsat per participar en les mobilitzacions estudiantils.

Prou censura! CiU cacics!

Assemblea de Maulets del Montsià
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans

http://img145.imageshack.us/img145/7008/cartellredut.jpg