dilluns, 21 d’octubre del 2013

Presentació del documental "LLAVORS DE LLIBERTAT"

Us invitem a la presentació del documental "Llavors de llibertat" de Josep Sabaté i David Andreu que serà el divendres 25 d'octubre a les 20h a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes.


LLAVORS DE LLIBERTAT. Cala i la generació oblidada
Un recorregut per l’independentisme seguint la vida de Josep de Calassanç Serra i Puig ‘Cala’


Llavors de llibertat fa un recorregut per la història de l’independentisme català, arrencant a l’agitada Barcelona dels setanta i passant per la fundació del PSAN, la propaganda clandestina, les darreres execucions del franquisme i, més tard, la creació del Comitè català contra la Constitució Espanyola o la fundació de Terra Lliure. El documental acaba a la Catalunya Nord, on es refugia el Cala a partir de l’any 79 i esdevé un puntal d’iniciatives com l’escola i la ràdio Arrels, el Casal de Perpinyà o Aire Nou de Bao.

Al documental s’entrevisten persones com Blanca Serra, Eva Serra, Dolors Serra, Carme Travesset, Josep Vidal, Pere-Iu Baron, Marcel Casellas, Aleix Renyé, August Gil Matamala, Pere Manzanares i Hervé Pi.

Un documental de David Andreu i Josep Sabaté

Banda sonora de Marcel Casellas

Comissió Homenatge Cala////Casal de Perpinyà, Arrels, Aire Nou de Bao, Catalunya Nord per la Independència (ANC), la Llibreria, CAL, Alerta Solidària, Llibertat.cat i CDMMMMés info: http://homenatgecala.wordpress.com





Tràiler del documental