dissabte, 13 d’agost del 2011

Presentació de l'assemblea de Maulets a la Terra Alta, Horta de Sant Joan



Benvolgudes, benvolguts.


Ens plau convidar-vos a la presentació de l'assemblea de Maulets a la Terra Alta, el proper dia 19 d'agost a Horta de Sant Joan. Davant l'actual situació en què les grans empreses eòliques ja han iniciat els seus projectes per empastifar la nostra comarca, tot venent-nos una energia neta usada de forma bruta, hem vist necessari organitzar aquesta jornada amb una sèrie d'actes d'aquesta temàtica.

A les 17h hi haurà un taller de pancartes a la plaça Catalunya, en col.laboració amb la Plataforma en defensa de la Terra Alta, en el que tot el qui s'hi animo podrà renovar la banderola per al seu balcó. Així farem visible que a la Terra Alta tenim dignitat i no deixarem que mos poson ni un molí més!!

Tot seguit a les piscines municipals una veïna de la Fatarella ens exposarà què significa viure al costat d'un parc eòlic, així com també podrem posar-nos al dia de quina és la situació del poble d'Orta gràcies a un membre de la PDTA. Per finalitzar les ponències hi haurà una breu presentació de l'assemblea de Maulets a la Terra Alta.

A la nit començarà la vessant festiva del dia, part dels diners de la barra es destinaran a la Plataforma. A les 23h començarà la festa ambRumba sin Rumbo, la millor rumba vinguda des de l'Hospitalet de Llobregat. Com a colofó hi haurà punxadiscos amb una barreja de la millor música per ballar, cantar i xalar fins que el cos aguanto.


NO ENS RESSIGNAREM ALS ATACS DE LES GRANS EMPRESES EÒLIQUES I ELS SEUS AL·LIATS, LA CLASSE POLÍTICA.

SI MOS DESTROSSEN LES MUNTANYES...AIXECAREM LES BARRICADES!!



Programació de l’acte:

HORTA DE SANT JOAN

divendres 19 d'agost del 2011


17.00h, Plaça Catalunya

TALLER DE PANCARTES: renova la pancarta del teu balcó i visivilitza que a la Terra Alta no volem ni un molí més!

19.30h, Piscina Municipal

XARRADA:

-"Què vol dir viure al costat d'un parc eòlic" amb un membre de la Plataforma en Defensa de la Terra Alta de la Fatarella

-Presentació de l'assemblea de Maulets a la Terra Alta

23h, Piscina Municipal

Concertàs:

RUMBA SIN RUMBO

+

Punxadiscos [rumba, ska, rock,...]