dimecres, 14 de novembre del 2012

ARRAN Terra Alta segueix denunciant la plantació del bosc del FNJ a Orta



Dimarts 13 de novembre el President Artur Mas ha inaugurat a Horta de Sant Joan el bosc promogut pel Fons Nacional Jueu que homenatja als cinc bombers del GRAF Lleida morts pel desgraciat incendi de l’estiu del 2009 a aquesta població. A aquesta inauguració també hi va assistir el president mundial del FNJ, el Conseller d’Interior Felip Puig, Josep Maria Pelegrí, Francesc Xavier Pallarès i José Antolí, alcalde d’aquest municipi.
Mas va agrair al FNJ la iniciativa i remarcà queés també una manera d’estrènyer els llaços i les relacions entre dos pobles que tenen molt en comú, Israel i Catalunya”.

ARRAN Terra Alta, com ja va denunciar el passat 29 de setembre, s’oposa a la plantació del bosc promogut pel Fons Nacional Jueu. Aquesta oposició no és fruit del no res, sinó que volem recordar que el FNJ es dedica a realitzar “bones accions ecològiques” a l’hora que recolza la colonització sionista als territoris palestins. Per tant, tenim clar, que aquesta acció a Orta és només una operació mediàtica per rentar-se la cara.
Des d’ARRAN creiem fermament que no es pot utilitzar el tràgic incendi amb el cínic objectiu d’establir un agermanament amb el lobby sionista responsable de l’ocupació de Palestina. Defensem la solidaritat internacionalista i si hi ha algú amb qui establir un agermanament és amb els pobles que, com el nostre, lluiten pel seu alliberament.
Per això, un dia després de la inauguració presidida pel President Mas, seguim denunciant aquesta plantació, ja que si fos realment necessària no s’hauria promogut a través del FNJ, a més a més, quan aquest ha rebut finançament de diferents institucions públiques del país.

Els Països Catalans amb Palestina

 pobles germans, pobles en lluita!