dimecres, 4 de juliol del 2012

DIADA INDEPENDENTISTA A LA FATARELLA

Des de l'Assemblea de Maulets a la Terra Alta us invitem als actes que hem organitzat en homenatge a Joan Fuster, per al proper divendres 6 de juliol a la Fatarella.
Precisament aquest any coincideixen tres esdeveniments a l’entorn d’aquest personatge: el 50è aniversari de la publicació de Nosaltres els valencians, el 90è del seu naixement i el 20è de la seva mort.
Maulets i el portal informatiu Llibertat.cat han impulsat tota una campanya d’homenatges a Fuster arreu del nostre país (http://fuster.maulets.org/), i des de la Terra Alta volem aporar-hi el nostre granet d’arena dedicant-li aquest humil homenatge.
Joan Fuster va ser un assagista i intel·lectual valencià amb un compromís exemplar en la vertebració dels Països Catalans. Amb aquest modest i sentit homenatge volem donar-li la importància que es mereix, ja que les seves reflexions són més vigents que mai. El treball aportat per Fuster ha estat clau i les seues obres són i seran cabdals en el procés de vertebració i construcció nacional.
Perquè com digué Fuster: “Estem farts d’haver de demanar perdó per existir!”. 

Per la plena llibertat dels Països Catalans: Independència i Socialisme!

Programa:

- 18:00h. Confecció de pancartes en homenatge a Joan Fuster.

- 19:30h. Presentació assemblea i xerrada a càrrec de Jordi Martí (professor i periodista) i Xavier Garcia (periodista)

- 20:30h. Cercavila per la independència. A l’acabar, llegida del manifest.

- 21:30 Sopar popular

- 23:00 Concert Blaucel (acústic, folk, reggae vinguts des de Riba-roja i Hostalric) + Gual Permanent (reggae, ska vinguts des de Barcelona)

ARRAN MAULETS TERRA ALTA