dilluns, 26 de juliol de 2010

El Rebrot 2010 consolida el nou model d'Aplec


Els passats 15, 16, 17 i 18 de juliol es celebrà a Berga la novena edició del Rebrot, l'Aplec de Joves dels Països Catalans. Quatre dies de tallers, xarrades, concerts, acampada, piscina, cultura popular i lluita que comptaren amb la participació de joves d'arreu dels Països Catalans i del món, i que culminaren amb la celebració de la diada de l'Aplec del Pi de les Tres Branques.

El Rebrot oferí una variada programació que fou molt ben rebuda per part dels assistents malgrat algun canvi de darrera hora degut a motius aliens a l'organització. Així, tallers com el de cooperativisme, massatges o fona; xerrades com L'esquerra al s.XXI, La lluita antinuclear als Països Catalans o Resistències al capitalisme a Andalusia i el Marroc; concerts amb gèneres des de la música tradicional a l'ska i el punk pasant per la cançó d'autor; la celebració del II Certamen Jove de Literatura Social i l'Esclat 2010 i, en definitiva, un ambient de companyonia, lluita i reivindicació ompliren els carrers de la capital del Berguedà.

Des de Maulets, el jovent independentista revolucionari, valorem molt positivament els quatre dies de lluita, formació, debat, festa i sinergies que ha aportat el Rebrot i considerem que la resposta del públic al nou format d'Aplec que s'estrenà en l'edició del 2009 ha estat molt satisfactòria.

La lluita és l'únic camí!
Maulets, el jovent independentista revolucionari Països Catalans, juliol del 2010


Actuació musical amb el grup ebrenc Terrer Roig.

Xerrada sobre resistències al capitalisme a Andalusia i el Marroc.

Actuació musical amb Mi#.

Taller de fona.


Actuació musical del grup ampostí Lark About.

Olimpíades ferrenyes.

Dinar d'Alerta Solidària.

Xerrada sobre l'esquerra al segle XXI, visions des de la teoria i la praxi.


Parlament internacionalista.


Parlament de Maulets durant l'acte polític.


Acte polític de Maulets a l'Aplec del Pi de les Tres Branques.