dimarts, 9 de desembre del 2008

Actes en motiu del 25 de novembre a Tortosa i Amposta

Les assemblees de Maulets del Baix Ebre i el Montsià hem fet diferents actes i accions en motiu del 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere.

El lema que hem utilitzat és i això, no és violència de gènere?, fent referència al sexisme que amaguen moltes situacions del nostre dia a dia. Així hem editat un tríptic -que podeu descarregar aquí-; i una exposició i uns plafons -que trobareu reproduïts al final de la notícia- amb la voluntat de convidar a reflexionar a la gent sobre este tema.

A Tortosa s'ha fet una paradeta informativa amb material feminista -samarretes, llibres, etc.- a la Plaça de l'Àngel, s'han repartit tríptics, s'ha penjat l'exposició i s'han encartellat els plafons. Els actes han tingut una molt bona acollida per part de la gent que passava per la plaça que, sorpresa, ha llegit i comentat els tríptics, l'exposició i els plafons.

A Amposta s'han encartellat els plafons per tot el poble -en llocs ben visibles-, s'han repartit tríptics pel carrer i s'han penjat tres exposicions editades per Maulets sobre la violència de gènere als dos instituts públics de la localitat (IES Ramon Berenguer IV i IES Montsià).

Exposició:










Vestíbul de l'IES Ramon Berenguer IV amb l'exposició "Açò també és violència de gènere!"

Plafons enganxats pel carrer: