diumenge, 12 d’octubre de 2008

Crònica del Correllengua 2008 a Amposta

El passat divendres 10 d'octubre la flama del Correllengua va fer parada a Amposta, en un acte organitzat entre l'Associació Juvenil Els 3 Gats Blaus, AMTE (Associació de Músics de les Terres de l'Ebre) i l'assemblea de Maulets del Montsià.

La jornada va començar a les 18h, amb la pintada d'un mural sobre la llengua a una de les parets exteriors del pavelló firal d'Amposta.

Amb el mural pintat i pràcticament tot acabat de preparar va començar l'homenatge al Teixidor amb la participació d'Alejandro Sanz, cantador de jotes de Sant Carles de La Ràpita. Una cinquantena de persones van xalar ballant i escoltant jotes fins que acabada l'actuació les diferents entitats que havien organitzat l'acte van fer l'entrega d'una placa commemorativa als familiars del Teixidor (ja que ell no havia pogut assistir a l'acte per problemes de salut).

Acabat l'homenatge va arribar l'hora del sopar, amb una rostida popular, seguit dels concerts, amb la participació dels grups Mcagon, Albert i la Banda dels 13 i Lark About, que van posar punt i final a una jornada divertida i reivindicativa.


Mural pintat en motiu del Correllengua

Entrega de la placa d'homenatge al Teixidor

Actuació d'Alejandro Sanz, cantador de jotes de Sant Carles de La Ràpita

La brasa de la rostida popular i un moment del sopar

Moments de la cantada de jotes i del concert final, amb l'actuació (a la foto) de Lark About