dissabte, 7 d’abril del 2007

el cinisme de les ordenances del civisme...

A principis d’any, l’Ajuntament de Tortosa va anunciar que elaboraria una ordenança “pel bon ús de la via pública”, sumant-se així a la particular croada contra l’incivisme iniciada per l’Ajuntament de Barcelona ara fa poc més d’un any. A Barcelona i a les diverses ciutats on s’han desenvolupat ordenances d’estes característiques s’han alçat moltes veus crítiques, com és el cas de la de Barcelona, que es troba actualment impugnada al Contenciós Administratiu.

L’Ajuntament preveu tindre-la aprovada abans de les eleccions, és per això que l’Assemblea de Maulets va organitzar el passat divendres 30 de març un debat per parlar de les “ordenances del civisme” i denunciar el seu paper repressor.


L’acte va començar amb la projecció del documental “Barcelona 2006: l’any del civisme” (Jordi Oriola i Folch, febrer de 2007), el qual recollia diverses opinions sobre l’aplicació de la polèmica ordenança. Seguidament membres de l’organització antirepressiva Alerta Solidària i de Maulets van obrir el debat.

el cinisme de les ordenances del civisme... [llegeix-ho tot]


notícia a El Punt [enllaç]